Top

Tips

Picknicken Met Een Echte Picknickmand.

Het mooie weer komt er weer aan en wat is er dan leuker dan te picknicken. Picknicken in de vrije natuur is leuk en gezellig. Een dagje uit en dan een picknickmand mee met allerlei lekkere etenswaren en drankjes. Gezellig samenzijn, eindelijk weer een een dagje met het hele gezin of met vrienden. Eindelijk laat het weer het toe.
Picknicken kan op elk moment van de dag. Picknickuitzicht mulder photography Je kan je uiteraard rond etenstijd ergens nestelen, maar er zijn ook andere mogelijkheden Je kan een ontbijtpicknick organiseren of ’s namiddags gezellig samenkomen voor het vieruurtje.

Picknicken met een echte picknickmand. Wat heb je nodig voor een leuke picknick?
Om een leuke picknick te organiseren, heb je het een en ander nodig:
  • een picknickkleed om op te zitten
  • eventueel enkele zitkussenspicknickmand met fles wijn
  • eventueel borden, bestek en glazen
  • een picknickmand vol lekkers
  • een hongerig gezelschap
  • u kunt ook denken aan een opvouwbare barbecue.
  • neem wat spelletjes mee voor de kinderen en natuurlijk ook voor uzelf. Swingball of Kubb zijn bij uitstek geschikte spelletjes om mee te nemen.

Ben je op romantische date, neem dan een roosje mee of enkele kaarsjes. Ga je ’s middags picknicken, vergeet dan geen zonnebrandcrème. Vindt de picknick ’s avonds plaats, neem dan een warme trui mee.
Wat zit er in de picknickmand?

Plaats een cold- of icepack in je picknickmand om de boel koel te houden. Veel van onze picknickmanden zijn voorzien van een koeltas. Wat drank betreft kan je zowat alles meenemen: frisdrank, melk, koffie, bier,...

Enkele handige tips: Koffie, thee en andere warme dranken neem je mee in een praktische thermosfles.
Wie graag een glaasje wijn drinkt, de kurkentrekker ontbreekt niet in onze manden.
Wil je cocktails of smoothies serveren, mix ze dan thuis al op voorhand en giet ze in een handige meeneemfles.Plaats drank voor je vertrekt even in de diepvriezer, zo blijft alles net iets langer koel.
Desktop weergave