Top

Kussens Loungebanken

Picknickmanden voor 2 of 4 personen.


Picknickmand boot 4 persoons picknickmand zeegroen
Luxe picknickmand 4 personen  
   
   
   
   
   
   
   
   

Loungekussen
 
Wij leveren professioneel op maat gemaakte kussens voor alle loungesets, loungebanken, hoekbanken en bijbehorende bankjes voor de diverse tafels.
 
Onze kussens worden gemaakt van een zeer hoogwaardige, waterafstotende en schimmelwerende stof. Deze stof biedt de beste bescherming van uw kussens tegen wind, zon en regen. Het water rolt over het doek en trekt er niet in. Dat versterkt tevens de weerstand tegen schimmelvorming. Omdat het doek zo toch blijft ademen, worden condens en vocht voorkomen.
 
Onze zitkussens zijn standaard 10cm dik, dit biedt een zéér comfortabele zit. Onze rugkussens zijn 8cm dik wat zeker voor een rugkussen riant te noemen is. Een kussenset bestaat bij een loungebank en hoekbank uit een zit en rugkussen, voor een aanzetstuk gedeelte, zoals bij onze modellen Noah en Juhani, betreft het alleen een zitkussen. Alle kussens voor loungebanken t/m 300cm en hoekbanken t/m 300x300 worden standaard uit 1 deel geleverd, mocht u de kussens in delen wensen dan kunt u dit doorgeven in stap 3 van de bestelprocedure in de opmerkingen. Meerkosten kunnen van toepassing zijn. Voor loungebanken groter dan 300cm en hoekbanken groter dan 300x300cm worden de zit en rugkussens standaard in 2 delen geleverd.
 
Plofkussens bijbestellen?
 
Hieronder kunt u deze bestellen in de door u gewenste kleur. De plofkussens worden gemaakt van dezelfde waterafstotende en schimmelwerende stof en zijn standaard 60x40cm en kosten € 65,00 per stuk. Klik hier voor een voorbeeld van een plofkussen.
 
Plofkussen 60x40cm
€ 65,00
Aantal
 
Kleur
kleuren zeegroen
 
 
 
Zitkussen voor op de hockers bijbestellen?
 
Selecteer hieronder de het aantal, de gewenste maat en kleur. Een hocker met een zitkussen erop biedt veel mogelijkheden, zo is de hocker iets hoger en gemakkelijker in gebruik, de kussens zijn stevig genoeg om wat op te zetten (of een apart dienblad erop) en u kunt uw loungebank of hoekbank gemakkelijk uitbereiden met een extra zitplaats of een lekker plekje om de benen te srekken.
 
Zitkussen strak
€ 89,00
Aantal
 
Afmetingen
 
Kleur